19 Temmuz 2013 Cuma

Otomobil tutkunlarının yeni favorisi Chevrolet Captiva



Aile otomobilleri kategorisinde benzerlerine üstün özellikleri ile fark atan Chevrolet Captiva tüm yol koşullarında size kolay bir sürüş avantajını sunuyor. Tüm aile bireylerinin konforlu bir yolculuk yapabilmesi için 7 koltuklu olarak dizayn edilen bu otomobil Chevrolet’in benzersiz tasarımlarından biri oldu. Pratik bir kullanımın ön plana çıkarıldığı otomobil teknik özellikleri ve estetik görünümü ile de göz dolduruyor. Elbette bir aile otomobili olması, geniş depolama haznelerinin de yeterli kapasitede olmasını beraberinde getiriyor.
Chevrolet Captiva

Uzun seyahatlerinizde sağladığı konforu çok daha net olarak hissedebileceğiniz bu model, güvenliğin de had safhada sağlandığı sistemler ile donatılmış durumda. 6 ileri tam otomatik vitesleri ile güçlü bir kullanımı sürücüsüne yaşatan Captiva ile yollarda her türlü sürprize hazırlıklı olacaksınız. 2.0 litre 163 beygir gücünde olan ve 400 nm tork üreten turbo dizel motoru beklentilerinizin oldukça üzerinde! Ön ve arkasında bulunan park sensörleri güvenli ve rahat bir kullanım keyfi yaşamanızı adeta tamamlayan bir özellik olacak.
Otomobilinizi çeşitli aksesuarlar ile zenginleştirebiliyorsunuz. Ancak yalın bir durumda iken dahi aksesuar gereksinimi duymanızı önleyecek bir estetiğe, duruşa, tasarıma sahip olduğunu bilmenizde fayda var. Kalabalık kadrolu aileler için en ideal otomobil tasarımlarından birini kullanıma sunan Chevrolet Captivanın çift yönlü kliması ile seyahat konforunuzu ikiye katlayacağından endişeniz olmasın. Led stop lambaları ve krom kapı kolları ise otomobilin karakteristik özelliklerinden sadece birkaçı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder