19 Temmuz 2013 Cuma

Avrupa sınırlarını da aşan Chevrolet servis ağı



Kalite, donanım ve şık tasarım hangi otomobilde buluşur sorusuna verilebilecek ilk yanıt Chevrolet olacaktır. Yaklaşık olarak bir asırdır hizmet veren bu marka yollara kazandırdığı her yeni modeli ile bir kez daha güven tazeliyor. Dikkat ederseniz, bu markanın modellerinden birini seçerken insanların çok şüpheli ya da tereddütlü davranmadıklarını fark edebilirsiniz. Çünkü otomobil söz konusu olduğunda servis ağı da çok büyük önem arz ediyor.  Chevrolet servisleri ise beklentileri maksimum düzeyde karşılamayı başarıyor. Dolayısıyla otomobil seçimi yapanların servis endişesi duymaları da söz konusu olmuyor. 
Chevrolet Servis

Chevrolet servis açısından da sınıfı tam puan ile geçen ender otomobil markalarından biridir. Belki herhangi bir modelin tasarımını beğenmezsiniz, donanımını eksik bulabilirsiniz, yansıttığı tarz ile kendi tarzınızı bağdaştırmayabilirsiniz ancak söz konusu servis olduğunda yüz binlerce araç kullanıcısı gibi sizin de söyleyecek bir sözünüz olmayacak! Zira servis memnuniyeti artık Chevrolet kelimesinden ayrı kullanılmaz oldu. 
Markanın kalitesini servis hizmetlerinde de fark edebiliyorsunuz. Profesyonel teknisyenlerin görev yaptığı Chevrolet servisi yetkilileri özellikle orijinal parçaları kullanmaya özen gösteriyor. Bu sayede aracınızın ihtiyaç duyduğu bakım ve onarım çalışmaları yüksek standartlarda gerçekleştiriliyor. Ayrıca aracınızın Avrupa ülkelerinin herhangi birinde sorun çıkarması durumunda da derhal Chevrolet servislerinin devreye gireceğinden hiçbir endişeniz olmasın! Markanın servis ağının Avrupa sınırlarını dahi zorlayan bir boyuta genişlemesi, yurt dışı gezilerinizde de her daim yanınızda olmasını sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder