16 Ağustos 2013 Cuma

Chevrolet Servisleri Başarısıyla Adından Söz Ettiriyor!



chevrolet servis
Otomotiv sektörünün dev ismi Chevrolet sadece ürettiği otomobil modelleri ile değil servis hizmetleri ile de her platformdan adından söz ettirmeyi başarıyor. Son derece kaliteli bir hizmet prensibine sahip olan markanın müşterilerine sağladığı ayrıcalıklar arasında yol yardım hizmetleri de mevcut. Chevrolet servis bakımından beklentileri en üst düzeyde karşılayan markalardan biri olmayı başarmış durumda. Gerek onarım gerekse bakım hizmetleri yüksek kalitede ve hızlı bir şekilde sağlanabiliyor.



Avrupa genelinde assistance hizmetleri de müşterilere sunulan avantajlar arasında yer alıyor. 40’tan fazla Avrupa ülkesinde, 36 aydan daha uzun sürelerde bu hizmetleri alabiliyorsunuz. Bu da Chevrolet marka araç kullanmanın size yaşattığı keyfi ve ayrıcalığı daha net hissetmenizi sağlıyor. Yol yardım, aracın çekilmesi, araç kiralama, otelde konaklama, seyahatin devamının sağlanması, yedek parça sevkiyatı, aracın geri alınması ve banka işlemlerinde kolaylıklar, Avrupa ülkelerinde otomobil markanızın size sunduğu ayrıcalıklardan sadece birkaçı oluyor. İşte bu nedenle Chevroletservisleri her daim gülen yüzlerle doludur.



Yurt dışında aracınız ile seyahat ederken herhangi bir teknik arıza yaşamanız durumunda hemen telefon ile Chevrolet Euro Servis Merkezi’ni arayabiliyor ve gerekli yardımın size ulaşmasını sağlayabiliyorsunuz. Şayet Chevrolet Club Card sahibi iseniz aracınızın serviste hangi işlemlerden geçtiğini an be an öğrenme şansını da elde edebiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz en yakın Chevrolet satış bayisine uğramanız yeterli olacaktır.

19 Temmuz 2013 Cuma

Otomobil tutkunlarının yeni favorisi Chevrolet Captiva



Aile otomobilleri kategorisinde benzerlerine üstün özellikleri ile fark atan Chevrolet Captiva tüm yol koşullarında size kolay bir sürüş avantajını sunuyor. Tüm aile bireylerinin konforlu bir yolculuk yapabilmesi için 7 koltuklu olarak dizayn edilen bu otomobil Chevrolet’in benzersiz tasarımlarından biri oldu. Pratik bir kullanımın ön plana çıkarıldığı otomobil teknik özellikleri ve estetik görünümü ile de göz dolduruyor. Elbette bir aile otomobili olması, geniş depolama haznelerinin de yeterli kapasitede olmasını beraberinde getiriyor.
Chevrolet Captiva

Uzun seyahatlerinizde sağladığı konforu çok daha net olarak hissedebileceğiniz bu model, güvenliğin de had safhada sağlandığı sistemler ile donatılmış durumda. 6 ileri tam otomatik vitesleri ile güçlü bir kullanımı sürücüsüne yaşatan Captiva ile yollarda her türlü sürprize hazırlıklı olacaksınız. 2.0 litre 163 beygir gücünde olan ve 400 nm tork üreten turbo dizel motoru beklentilerinizin oldukça üzerinde! Ön ve arkasında bulunan park sensörleri güvenli ve rahat bir kullanım keyfi yaşamanızı adeta tamamlayan bir özellik olacak.
Otomobilinizi çeşitli aksesuarlar ile zenginleştirebiliyorsunuz. Ancak yalın bir durumda iken dahi aksesuar gereksinimi duymanızı önleyecek bir estetiğe, duruşa, tasarıma sahip olduğunu bilmenizde fayda var. Kalabalık kadrolu aileler için en ideal otomobil tasarımlarından birini kullanıma sunan Chevrolet Captivanın çift yönlü kliması ile seyahat konforunuzu ikiye katlayacağından endişeniz olmasın. Led stop lambaları ve krom kapı kolları ise otomobilin karakteristik özelliklerinden sadece birkaçı!

Avrupa sınırlarını da aşan Chevrolet servis ağı



Kalite, donanım ve şık tasarım hangi otomobilde buluşur sorusuna verilebilecek ilk yanıt Chevrolet olacaktır. Yaklaşık olarak bir asırdır hizmet veren bu marka yollara kazandırdığı her yeni modeli ile bir kez daha güven tazeliyor. Dikkat ederseniz, bu markanın modellerinden birini seçerken insanların çok şüpheli ya da tereddütlü davranmadıklarını fark edebilirsiniz. Çünkü otomobil söz konusu olduğunda servis ağı da çok büyük önem arz ediyor.  Chevrolet servisleri ise beklentileri maksimum düzeyde karşılamayı başarıyor. Dolayısıyla otomobil seçimi yapanların servis endişesi duymaları da söz konusu olmuyor. 
Chevrolet Servis

Chevrolet servis açısından da sınıfı tam puan ile geçen ender otomobil markalarından biridir. Belki herhangi bir modelin tasarımını beğenmezsiniz, donanımını eksik bulabilirsiniz, yansıttığı tarz ile kendi tarzınızı bağdaştırmayabilirsiniz ancak söz konusu servis olduğunda yüz binlerce araç kullanıcısı gibi sizin de söyleyecek bir sözünüz olmayacak! Zira servis memnuniyeti artık Chevrolet kelimesinden ayrı kullanılmaz oldu. 
Markanın kalitesini servis hizmetlerinde de fark edebiliyorsunuz. Profesyonel teknisyenlerin görev yaptığı Chevrolet servisi yetkilileri özellikle orijinal parçaları kullanmaya özen gösteriyor. Bu sayede aracınızın ihtiyaç duyduğu bakım ve onarım çalışmaları yüksek standartlarda gerçekleştiriliyor. Ayrıca aracınızın Avrupa ülkelerinin herhangi birinde sorun çıkarması durumunda da derhal Chevrolet servislerinin devreye gireceğinden hiçbir endişeniz olmasın! Markanın servis ağının Avrupa sınırlarını dahi zorlayan bir boyuta genişlemesi, yurt dışı gezilerinizde de her daim yanınızda olmasını sağlıyor.

11 Haziran 2013 Salı

YÜZÜNÜZ DE CEBİNİZ DE CHEVROLET SERVİS İLE GÜLECEK



Siz de kaliteden ödün vermeyenlerden iseniz, aracınızın bakımı için en doğru adrestesiniz. Yıl boyu 7 24 sizlere dört dörtlük bir hizmet sunan Chevrolet servis sayesinde aracınız mevsim değişikliklerine ve de acil durumlara karşı her an hazırdır. Sizi üzmeyecek ve de yormayacak çözümleri ile aracınızdaki sorunu kısa sürede tespit edip gerekli aksiyonu alan servisimiz sayesinde hem yüzünüz hem de keseniz gülecektir. Her bir elemanını ustaca seçen ve de gerekli teorik ve de pratik eğitimleri özenle veren Chevrolet servisleri sizlere sadece bir telefon uzaklığındadır. Detaylı hizmetlerimiz ve ayrıcalıklı fiyatlarımız ile tanışmak için bizi hemen arayıp bilgi isteyebilirsiniz.
Toplam kalite ve müşteri memnuniyeti ilkeleri çerçevesinde kaliteli hizmeti müşteri ile buluşturan Chevrolet servisi Türkiye’nin her bir noktasında Chevroletseverlerin de yanındadır. Servislerimizde kullanılan her bir parça orijinal olup garantimiz altında değişimleri sağlanmaktadır. Cazip fiyatları ve özenli hizmetleri ile aracınızın düzenli bakımı ya da acil ihtiyaçları için hemen bizi arayabilirsiniz.
Chevrolet servisleri olarak bize ulaştığınız ilk saniyelerden itibaren deneyimli ve bilgili uzman kadromuz size destek vermeye başlamaktadırlar. En çağdaş tekniklerin ve de parçaların da kullanıldığı servimizde aracınız da adeta yeniden doğmuş olacaktır. Siz de garantili ve kaliteli bir hizmeti uygun fiyata almak istiyor iseniz daima güvenilir işlere imza atmış olan Chevrolet servis ile hemen iletişime geçiniz.