16 Ağustos 2013 Cuma

Chevrolet Servisleri Başarısıyla Adından Söz Ettiriyor!



chevrolet servis
Otomotiv sektörünün dev ismi Chevrolet sadece ürettiği otomobil modelleri ile değil servis hizmetleri ile de her platformdan adından söz ettirmeyi başarıyor. Son derece kaliteli bir hizmet prensibine sahip olan markanın müşterilerine sağladığı ayrıcalıklar arasında yol yardım hizmetleri de mevcut. Chevrolet servis bakımından beklentileri en üst düzeyde karşılayan markalardan biri olmayı başarmış durumda. Gerek onarım gerekse bakım hizmetleri yüksek kalitede ve hızlı bir şekilde sağlanabiliyor.



Avrupa genelinde assistance hizmetleri de müşterilere sunulan avantajlar arasında yer alıyor. 40’tan fazla Avrupa ülkesinde, 36 aydan daha uzun sürelerde bu hizmetleri alabiliyorsunuz. Bu da Chevrolet marka araç kullanmanın size yaşattığı keyfi ve ayrıcalığı daha net hissetmenizi sağlıyor. Yol yardım, aracın çekilmesi, araç kiralama, otelde konaklama, seyahatin devamının sağlanması, yedek parça sevkiyatı, aracın geri alınması ve banka işlemlerinde kolaylıklar, Avrupa ülkelerinde otomobil markanızın size sunduğu ayrıcalıklardan sadece birkaçı oluyor. İşte bu nedenle Chevroletservisleri her daim gülen yüzlerle doludur.



Yurt dışında aracınız ile seyahat ederken herhangi bir teknik arıza yaşamanız durumunda hemen telefon ile Chevrolet Euro Servis Merkezi’ni arayabiliyor ve gerekli yardımın size ulaşmasını sağlayabiliyorsunuz. Şayet Chevrolet Club Card sahibi iseniz aracınızın serviste hangi işlemlerden geçtiğini an be an öğrenme şansını da elde edebiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz en yakın Chevrolet satış bayisine uğramanız yeterli olacaktır.