11 Haziran 2013 Salı

YÜZÜNÜZ DE CEBİNİZ DE CHEVROLET SERVİS İLE GÜLECEK



Siz de kaliteden ödün vermeyenlerden iseniz, aracınızın bakımı için en doğru adrestesiniz. Yıl boyu 7 24 sizlere dört dörtlük bir hizmet sunan Chevrolet servis sayesinde aracınız mevsim değişikliklerine ve de acil durumlara karşı her an hazırdır. Sizi üzmeyecek ve de yormayacak çözümleri ile aracınızdaki sorunu kısa sürede tespit edip gerekli aksiyonu alan servisimiz sayesinde hem yüzünüz hem de keseniz gülecektir. Her bir elemanını ustaca seçen ve de gerekli teorik ve de pratik eğitimleri özenle veren Chevrolet servisleri sizlere sadece bir telefon uzaklığındadır. Detaylı hizmetlerimiz ve ayrıcalıklı fiyatlarımız ile tanışmak için bizi hemen arayıp bilgi isteyebilirsiniz.
Toplam kalite ve müşteri memnuniyeti ilkeleri çerçevesinde kaliteli hizmeti müşteri ile buluşturan Chevrolet servisi Türkiye’nin her bir noktasında Chevroletseverlerin de yanındadır. Servislerimizde kullanılan her bir parça orijinal olup garantimiz altında değişimleri sağlanmaktadır. Cazip fiyatları ve özenli hizmetleri ile aracınızın düzenli bakımı ya da acil ihtiyaçları için hemen bizi arayabilirsiniz.
Chevrolet servisleri olarak bize ulaştığınız ilk saniyelerden itibaren deneyimli ve bilgili uzman kadromuz size destek vermeye başlamaktadırlar. En çağdaş tekniklerin ve de parçaların da kullanıldığı servimizde aracınız da adeta yeniden doğmuş olacaktır. Siz de garantili ve kaliteli bir hizmeti uygun fiyata almak istiyor iseniz daima güvenilir işlere imza atmış olan Chevrolet servis ile hemen iletişime geçiniz.